Nieuwe tarieven vanaf maart 2020
2 maart 2020
Groeten uit Spanje…
10 juni 2020
Show all

Skippy Sneltransport in Corona-tijd

Skippy staat graag voor u klaar en helpt u, juist in deze tijd.
Denk aan:

Ondertekening van documenten
Nu uw medewerkers gevraagd wordt thuis te werken, is het soms lastig om documenten die van belang zijn voor de voortang in uw bedrijf of organisatie ondertekend te krijgen. Wij regelen dit graag voor u. Ook als uw medewerkers zaken als laptops of belangrijke documenten missen, waardoor zij niet goed verder kunnen werken, helpen wij u graag uit de brand.

Bezorging voor winkeliers
Bestellingen bezorgen? Vaak is het veel voordeliger om Skippy in te schakelen! U en uw medewerkers werken gewoon door terwijl Skippy uw visitekaartje naar uw klanten is door geheel volgens de regels contactloos uw bestellingen bezorgt. Dus bel: 070 – 389 58 54.

Materialen voor installateurs en storingsdiensten
Heeft een monteur net dat ene onderdeel niet bij zich? Schakel Skippy in. Dat is sneller en voordeliger dan de monteur op en neer te laten rijden. Terwijl uw monteur doorwerkt zorgt Skippy dat het essentiële onderdeel razendsnel op locatie wordt afgeleverd. Op een veilige manier.

Vragen?
Pak de telefoon en we overleggen: 070 – 389 58 54. Of mail: info@skippy.nl. Wij denken altijd met u mee. Ook nu! En helpen u graag tegen een redelijk tarief. Ontzorgen heet dat. Zo helpen we elkaar helpen om door deze moeilijke periode heen te komen.

Wij horen u graag! Bel 070 – 389 58 54.

Comments are closed.