VLOG/ BLOG

Op deze pagina zal ik, Jeroen Schipper, met enige regelmaat Vlogjes en Blogjes publiceren. Vlogjes en Blogjes die u meer vertellen over koeriersdiensten in het algemeen en in het bijzonder wat Skippy Sneltransport voor u betekent en doet.

 

Skippy rijdt duurzaam door met de nieuwe elektrische bus.

 

40 jaar Skippy Sneltransport!

 

De vraag was: “Rijden jullie ook naar Spanje?” Jazeker, geen probleem. Er moest een grote kist met speciaal gereedschap naar Zamudio gebracht worden. Doen we!

 

We hebben hem nog bewaard: het spijkershirt, onze eerste bedrijfskleding met het toenmalige logo. Zo’n 20 jaar oud, gekregen van één van mijn zussen.

 

Nog zo’n klant waar wij graag voor werken en die wij graag aanbevelen: FMO. Een investeringsbank. Voor hen verzorgen wij heel veel ‘handtekeningritten’.

 

Wij zetten graag onze klanten in het zonnetje. Niet alleen met onze koeriersdiensten, zeker ook met onze aanbevelingen. Zoals Cassini Technologies. Kijk maar naar het filmpje.

 

Peter Schipper, mijn (Jeroen) broer en compagnon, verlaat na 40 jaar hard werken de koerierswereld. Per 30 juni 2020 is hij met pensioen gegaan. Wilt u hem nog iets meegeven? Mailt u hem gerust, dat stelt hij zeer op prijs: peter@skippy.nl

 

Deze tijden vragen om anders denken en doen. Moet er iets speciaals vervoerd worden? Zijn er bijzondere handelingen noodzakelijk? Dat is allemaal bespreekbaar bij Skippy. Dus bel gerust:

 

Februari 2020

Februari 2019

Augustus 2018: