Slepen uit Gent

Goed materiaal is het halve werk (en flexibele chauffeurs de andere helft)

 

Nooit stilstaan met pech

Al jaren rijdt Skippy met zo nieuw mogelijk materiaal. Als betrouwbare koerier wil je tenslotte niet dat één van je auto’s ergens met pech komt te staan – dat kun je niet maken tegenover je klanten die hun spoedopdrachten op tijd afgeleverd willen zien.

 

Vervangend vervoer in heel Europa

Om vertraging door autopech te voorkomen, maken we ook goede afspraken over vervangend vervoer met onze autodealers en met internationale servicediensten. Goed materiaal is het halve werk.

 

Goeie collega

In een gezellig eetcafé waren we laatst op een reünie van wat oudere Skippy-koeriers. Daar bleek dat flexibele en collegiale chauffeurs de andere helft van het werk zijn!

Eén van de heren vertelde dat hij ergens in de jaren negentig met autopech stond in België, op de snelweg bij Gent (gelukkig net op de terugweg van een aflevering). Hij kwam er niet weg, maar één van zijn collega’s is hem komen ophalen en heeft hem helemaal naar de autodealer op de Haagse Binckhorstlaan gesleept. GESLEEPT! Honderdzeventig kilometer, over de snelweg…

 

Leve de nieuwe tijd

Natuurlijk werd er hartelijk gelachen om dit verhaal. Een verhaal uit het verleden, want met de internationale service van nu zijn onze koeriers niet meer afhankelijk van zo’n loyale collega. Al zouden ze het nog steeds doen natuurlijk, inspringen voor elkaar om de zendingen voor onze klanten op tijd op hun bestemming te krijgen.