Spoedrit voor een rol behang

Een chic restaurant
In België werkten de mannen van een schildersbedrijf keihard aan het nieuwe interieur van een restaurant. Een klasse-restaurant. De ‘grand opening’ was die avond, dus het behang moest er diezelfde dag nog op.
En toen constateerden ze: we hebben niet genoeg behang. Eén rol tekort. Eén rol behang maar…

De ontbrekende rol
Bij Skippy ging de telefoon: aan de lijn een aardige dame van een gerenommeerde behangleverancier, die angstig vroeg of we misschien met spoed naar België konden rijden? Natuurlijk konden we dat regelen! De dame klonk meteen opgelucht. Ze vroeg ons om naar haar toe te rijden om het pakketje op te halen: één rol behang. Maar wel een rol behang uit precies hetzelfde verfbad als de andere rollen in dat Belgische restaurant, zodat het interieur toch perfect voor elkaar kon komen. Als wij maar op tijd daar waren.

‘Grand opening’ gered
Snel in de auto, de route uitgekiend en gemeld hoe laat we er zouden zijn. De rit naar België liep soepel. Bij het restaurant stond er al een schilder op de uitkijk. Wij overhandigden onze bijzondere lading en hebben nog even binnen gekeken: het zag er schitterend uit. Jammer dat we niet konden blijven voor een hapje eten, maar met die ‘grand opening’ is het goed gekomen!